Джуниър Ачийвмънт“ (JA Bulgaria) за 20-а година ще проведе своята инициативата Мениджър

...
Джуниър Ачийвмънт“ (JA Bulgaria) за 20-а година ще проведе своята инициативата Мениджър
Коментари Харесай

Милена Стойчева: „Мениджър за един ден“ е свободна борса на таланти


„ Джуниър Ачийвмънт “ (JA Bulgaria) за 20-а година ще организира своята инициативата  „ Мениджър за един ден “ .

В този ден (10 май 2022 г.) записалите се младежи на възраст над 16 години учат и вършат, срещат с действителната работа в компании и организации от цялата страна. Това е миг, в който възпитаници и студенти могат да затвърдят или трансформират желанието си за професионално развиване в дадена област. Дори да изберат дали да учат още, или желаят да са бизнесмени.

„ След 2 десетилетия програмата към този момент е зряла, навлиза в нов стадий. Посланията постоянно са настоящи. Неслучайно тази година сме избрали за мото „ Силата на един екип “ . Така от една страна желаеме да кажем, че и в ролята на ръководители, сме едно с младите, с идващите след нас. От друга страна, в един екип се толерират разликите. Многообразието е водещо, когато се основават новите благоприятни условия “, означи пред Радио София Милена Стойчева – изпълнителен   шеф на „ Джуниър Ачийвмънт “ .

Тя обърна внимание на смисъла на позитивната настройка, на увереността, че можем да се оправим, на позитивните ролеви модели.

„ С „ Мениджър за един ден “ сътворяваме точно такива позитивни ролеви модели, тъй като доста деликатно избираме нашите сътрудници. “

Компаниите, организациите домакини се в самодейността до 25 март, а искащите да вземат участие възпитаници или студенти - до 21 април 2022 .

Това е действителна свободна борса на гении , пазар, на който и фирмите могат да се показват и привлекат свои фрагменти, дефинира Стойчева.

Чуйте диалога на Ива Дойчинова, която се заинтригува и от опцията Радио София да се включи в самодейността.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР